UCW

En unik blandning av mineralrika lera och specialist body tekniker omslag hjälpa rena och avgifta kroppen samtidigt aktivt komprimera mjuka fettvävnad, för att skapa omedelbar och varaktig tums förlust.
När de varma lera-indränkta bandage tillämpas du kan luta dig tillbaka och koppla av i en timme medan behandlingen får arbeta.

Detta är inte ett vatten förlust behandling. I själva verket rekommenderar vi att du dricker vatten regelbundet efter din behandling för att förbättra avgiftning.

Ytterligare fördelar:

Minskar uppkomsten av celluliter & bristningar
Försiktigt exfolierar lämnar huden mjuk och betingade
Tar bort skadliga gifter ur kroppen

Minska minst 15 cm totalt på bara 2 timmar!

Universal Contour Wrap ® Classic
fortsätter att verka i kroppen långt efter din behandling. Efter att du har gjort din behandling så fortsätter den unika leran att arbeta i porerna/huden, detoxen och åtstramningsprocessen kan fortsätta upp till tre till fyra dagar och ytterligare omfångs-minskning kan ske. Det är viktigt att du fortsätter att dricka mycket vatten dagarna efter för att hjälpa kroppen att skölja ur och renas från föroreningar som har befriats under behandlingen.

För bästa resultat rekommenderar vi en kur av behandlingar med ca 7 – 10 dagars mellanrum. Efter tre behandlingar är det inte ovanligt att man har fått en minskning på 25 centimeter, vilket normalt motsvarar en klädstorlek.
Att tänka på tag med extra underkläder då de blir fuktiga.

Fotdetox
Detox fotbad är ett varmt och mysigt fotbad som enkelt och bekvämt frigör kroppen från negativa joner och slaggprodukter via fötternas porer.

Vid behandlingen används även att bambubälte med infraröd värme som ökar cirkulationen och ger en ökad smärtlindring i leder och muskler. Efter några minuter kommer du att kunna se hur färgen på vattnet förändras.
Skiftningarna beror på vattnet, elektroden och framför allt på de ämnen som kommer ut genom porerna.