Massage
Vi erbjuder följande massager:
*Svensk Klassisk Massage

Massagemetoden syftar till att förebygga och behandla spänningar genom att mjuka upp muskler och leder. Behandlingen har många positiva effekter, bland annat ökad blod- och lymfcirkulation, stärkt immunförsvar och sänkt stressnivå. Massage är också känt för att ge snabbare återhämtning och förebygga skador i samband med idrott.

*Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsmassage behandlar ömma och värkande punkter i musklerna som också ofta ger en strålande smärta ut i exempelvis armar, ben eller nacke. Genom att stimulera triggerpunkterna återfylls musklerna med blod och syre vilket mjukar upp dem och på så vis kan påverkade leder återfå sin fulla funktion.

*Mobilisering

Genom behandlingen får du en mer rörlig och smidig kropp. Detta då kroppen kommer tillbaka till sitt naturliga tillstånd av rörlighet och avspändhet. Har du ont eller är stel någonstans kommer smärtan/stelheten att försvinna, minska i intensitet eller/och förändras till sin karaktär.
Tekniker som används är från kiropraktik (knäcker/manipulerar inte), idrottsmassage, yogamassage, bindvävsmassage, klassisk massage och mindfulnesstekniker.
Läs mer om behandlingen och Mikael här:
http://www.mindoff.se

Mind Off

Kroppsbehandling och Samtalsbehandling
Web: http://www.mindoff.se
Tel: 070-508 99 10

Ps:
Anmäl dig till min kostnadsfria e-kurs som utforskar förhållningssätt inom mindfulness:
http://www.mindoff.se/index.php?page=e-kurs